A ránctalanítás területének legjobb magyar sebészei

Fontolva döntsön különböző ránctalanítás árak közül!

Arcbőrünk állapotára számos tényező hatással van, de ami a leginkább nyomot hagy rajta, az kétségkívül a kor. Bár az öregedést nem állíthatjuk meg, de életmódunkkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a ráncok minél később jelenjenek meg, és elkerüljük az elhízásból eredő változásokat is az arcon. De mit tehetünk akkor, ha már mindezzel elkéstünk, és az évek, esetleg a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a mozgásszegény életmód, vagy a túl kevés folyadékbevitel nyomai már meglátszanak arcunkon? Számos ránctalanító kezelés áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy akár mély ráncoktól is megszabaduljunk, és arbőrünk újra feszes, fiatalos és üde legyen. S hogy mennyibe kerülnek a legnépszerűbb, arcvonásainkat érintő szépészeti beavatkozások? Cikkünkben igyekszünk megismertetni az érdeklődőket azzal, mekkora kiadásokra számíthatnak, ha plasztikai sebész segítségét szeretnénk kérni a vonzó külső és a visszakapott önbizalom reményében.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés árai

A ránctalanítás során minden páciensnél egyedi kezelés állítható össze, attól függően, hogy az arc mely területei teszik szükségessé a beavatkozást, milyen mély ráncokról van szó, esetleg a szemhéjplasztika, vagy a zsírleszívás a nyak környékéről is indokolt-e a tökéletes végeredmény érdekében. Ami azonban szinte mindenkinél szóba jön, az a hyaluronsav alkalmazása a ráncfeltöltésben. Ez a természetes anyag egyébként az emberi szervezetben is jelen van, csak az évek előre haladtával mennyiség csökken, ezáltal a bőr szárazzá, kevésbé teltté és ráncossá válik. A hyaluronsavas ráncfeltöltés árak milliliterenként 70-90 000 forint körül mozognak, természetesen klinikafüggő, hogy hol, mennyibe kerül. Van, ahol a konzultációért nem kell fizetni, és általában ezek a díjak a beavatkozás költségeit is fedezik. Vannak az arcon olyan területek, ahol előforuldulhat, hogy nagyobb mennyiség befecskendezésére lesz szükség, jellemzően ilyenek az orr környékén kialakult redők.

Ismerje meg a ráncfelvarrás árakat

Amennyiben nem elegendő a ráncfeltöltés, akkor lehetőség van arra is, hogy műtéti beavatkozással tegye a szakember feszesebbé az egész arcbőrt, megemelve azt, a felesleges bőrrészeket eltávolítva olyan láthatatlan metszéseken keresztül, melyeket a hajvonalban, vagy például a fülek mögött ejt. Az eljárás elég komoly beavatkozásnak minősül, pláne, ha szemhéjplasztikával is társul, ám eredményeit tekintve nem hagy kívánnivalót maga után az. Látványos változások és több éves fiatalodás érhető el segítségével. A ráncfelvarrás értéke mindig attól függően alakul, milyen beavatkozások szükségesek. Sokszor elegendő csupán a szemhéjplasztika is ahhoz, hogy sokkal fiatalabbnak nézzen ki utána. Maga az arcplasztika 300-500 000 forint körül mozog, amennyiben ez nyakplasztikával társul, úgy akár 750 000 forintot is kitehet a számla összege, és ebben még nincsenek benne olyan járulékos kiadások, mint a konzultáció díja, az altatás költsége, vagy a vizsgálat ára. Szemhéjplasztika esetében 180-240 000 forint lehet maga a műtét, amihez a fent említett szolgáltatások díjai szintén hozzájönnek még.

Mennyibe kerül egy botox kezelés?

Napjainkban az egyik leggyakrabban használt anyag a ránctalanításban a botox. Az idegbénító toxinnak köszönhetően 3-4 hónapon át nem tudnak az arcon a bőr alatti izmok összehúzódni, vagyis nem jelennek meg azok a ráncok, amikért egyébként ez az izommozgás a felelős. A Botox injekciónak hála az arcizmok ellazulnak, és a ráncok eltűnnek. A botoxkezelés ár – hasonlóan a hyaluronsavhoz – ampullánként kerül felszámolásra. Egy ampulla körülbelül 75-95 000 forintba kerül, attól függően, hogy mennyire gyorsan felszívódó mellett teszi le voksát. Jó hír viszont, hogy az ismételt beavatkozások hatására egyre kevesebb anyag szükséges a ráncmentesség eléréséhez, tehát az első kezelés áránál valószínűleg kevesebbet kell majd fizetni annak megismétlésekor. Ha szeretné megtudni, hogyan alakíthatóak vonásai személyre szabottan, kérjen időpontot szakembereink valamelyikéhez!

Oldalunkon összegyűjtöttük a szakma legjobb sebészeit, hogy Ön nyugodt szívvel választhasson közülük.

Válasszon orvost most!