A ránctalanítás területének legjobb magyar sebészei

A kilók leadása mit sem ér bőrfeszesítés nélkül

A fiatalos megjelenés minden hölgy álma, ám az idő sajnos nyomot hagy a külsőn, és legyen szó akár az arcról, akár az alakról, minden nő szeretné a legjobbat kihozni magából akkor is, ha már nem huszas éveiben jár. A bőrfeszesítés a megfelelő eljárás kiválasztásával minden további nélkül lehetséges, és még a hirtelen fogyásból eredő laza kötőszövetek, vagy éppen a narancsbőr állapota is jelentős javulást mutathat. A kor az arcon apró ráncok, barázdák formájában mutatkozik meg, és a bőr is szárazabbá válik. A bőrregeneráló kezelések, a Titán feszesítő eljárás hyaluronsavas ráncfeltöltéssel akár több évvel megfiatalítják megjelenését, és arcbőre újra üde, sima, és feszes lehet.

Rádiófrekvenciás zsírbontás

Nem csak az arcbőr, hanem egyéb testrészek is rosszul reagálnak az egészségtelen életmódra, a stresszre, a mozgásszegény mindennapokra. A felesleges kilók egyébként is hajlamosak elszaporodni az évek előrehaladtával, de ha emellett a testmozgást is elhanyagolja, a narancsbőr és a kisebb-nagyobb hurkák megjelenése szinte borítékolható. Milyen megoldás létezik erre? Van olyan módszer, mely szigorú diéták és önsanyargató edzések nélkül is látványos eredményeket produkál? A rádiófrekvenciás zsírbontás segítséget jelenthet mindazoknak a hölgyeknek, akiknek bőre akár a várandósság idejét, akár a fogyást megsínylette, de eredményesen alkalmazható a felesleges kilók eltüntetésére is. Kizárólagos eredmény is várható a korszerű technológiával végzett kezeléstől, de sokkal látványosabb és gyorsabb a hatás, ha közben odafigyel a táplálkozásra, és a rendszeres mozgást is beiktatja mindennapjaiba. Az eljárásnak köszönhetően beindul a zsírbontás, az eredmények centiméterekben mérhetőek, a bőr feszesebbé válik és a narancsbőr, valamint a sokak által útált striák is pozitívan reagálnak rá.

A terápia menete

A rádiófrekvenciás kezelés előtt állapotfelmérésre, valamint testzsírszázalék mérésre is sor kerül. A nőknek leggyakrabban problémát okozó területeken segíthet az eljárás, ezek pedig mindannyian jól tudjuk, hogy a popsi, a combok, a has, a csípő, a hát, a felkar, a toka, a térd és a vádli. Attól függően, hogy mekkora a kezelendő felület, és milyen eredményeket szeretnénk elérni, körülbelül 10-12 kezelés javasolt, de a hatás, mint már említettük, akár meg is sokszorozható, ha egyéb, karcsúsító kezeléseket, és életmódváltást is a vonzó külső elérésének szolgálatába állít. A vérkeringés fokozására és a méreganyagok távozásának megkönnyítésére a szakember koffeint, valamint gyógynövény kivonatokat juttat krém formájában a bőrbe, majd következhet maga a kezelés. Az eljárás során a bőrfelszín 40-42 fokra, a mélyebb rétegek pedig körülbelül 60 fokra melegszenek fel, s ennek a kontrollált hőbevitelnek a hatására gyakorlatilag szétesnek a zsírsejtek, melyek így távozni tudnak a szervezetből.

Információk a bőrfeszesítő kezelésekről

A bőrfeszesítő kezelés idején javasolt a nagymennyiségű folyadékfogyasztás, mely elősegíti a zsír távozását. Célszerű ugyanakkor kerülni az alkoholt, és sószegény, fehérjében gazdag étrend javasolt ebben az időszakban. Mindez természetesen egyébként is egészséges, így az életmódváltás kapcsán is ajánlott e szabályok betartása. Az eljárásnak köszönhetően a bőr puha, sima, feszes lesz, és hamarosan centikben mérhető változás következik majd be, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy újra elégedetten pillanthasson a tükörbe. Ha felkeltette érdeklődését a zsírbontás e korszerű, és kétségkívül eredményes formája, tudjon meg többet róla szakembereink segítségével!

Oldalunkon összegyűjtöttük a szakma legjobb sebészeit, hogy Ön nyugodt szívvel választhasson közülük.

Válasszon orvost most!